kuchnia śląska


Kuchnia Śląska: przepisy - wodzionka, ciapkapusta, szałot i nie tylko - REKLAMA

 Proponujemy trzy moduły reklamowe:

- moduł A: rozmiar 350 x 350 pikseli (kwadrat) - lokalizacja - lewa część strony, reklama wyświetlana jest na wszystkich stronach serwisu (również przy każdym przepisie kulinarnym), lokalizacja podana jest na grafice poniżej - cena za 6 miesięcy emisji - 890 zł (+ podatek VAT)

-moduł B: rozmiar 750 x 200 pikseli (poziomy) - lokalizacja - środkowa część strony, reklama wyświetlana jest na wszystkich stronach serwisu (również przy każdym przepisie kulinarnym), lokalizacja podana jest na grafice poniżej - cena za 6 miesięcy emisji - 680 zł (+ podatek VAT)

- moduł C: rozmiar 750 x 200 pikseli (poziomy) - lokalizacja - dolna część strony, reklama wyświetlana jest na wszystkich stronach serwisu (również przy każdym przepisie kulinarnym), lokalizacja podana jest na grafice poniżej - cena za 6 miesięcy emisji - 520 zł (+ podatek VAT)


Otwarci jesteśmy na wszelkie propozycje innego zagospodarowania przestrzeni reklamowej oraz na inne formy współpracy. Aby zamówić reklamę należy skontaktować się z nami pocztą elektroniczną: portal@tg.net.pl lub zatelefonować: 32 284 36 85. Właścicielem serwisu kuchnia-slaska.pl jest Portal Powiatu Tarnogórskiego.

SZUKAJ PRZEPISU

Najczęściej czytane przepisy


ajerkuchy - jabłka smażone w cieście

buchty - kuchnia śląska w parowej akcji

ciapkapusta (inaczej panczkraut) - mieszana z ziemniakami

galert z kury - tymbaliki drobiowe

karminadle - kotlety mielone po śląsku

kartofelki marcepanowe - regionalny przysmak nie tylko dla dzieci

krupnioki - kaszanka po śląsku

białe kluski śląskie - specjał od święta

modro - kapuściany specjał regionalny

szałot śląski - sałatka uniwersalna dobra na każdą okazję

wodzionka - wodzionka, wodzionka, wodzionka to najlepsza ze śląskich zup

żur z posztamfowanymi kartoflami - pyszna zupa na boczku - różne przepisy